Pixel 2 şi Pixel 2 XL ar putea fi lansate la începutul lunii octombrie

24.08.2017
Pixel 2 şi Pixel 2 XL ar putea fi lansate la începutul lunii octombrie

Astăzi este o zi foarte interesantă. După ce am aflat to ce se putea afla despre Galaxy Note 8 şi am primit zvonuri despre data de lansare a lui iPhone 8, avem acum şi câteva informaţii despre noile dispozitive Pixel 2, care se pare că vor fi lansate la ceva distanţă de noul flagship de la Apple. Evan Blass, celebrul insider, care vine de cele mai multe ori cu informaţii neoficiale din surse de încredere, susţine că ştie când vor debuta noile Pixel 2 şi Pixel 2 XL.

Blass a publicat pe contul său de Twitter două informaţii interesante despre noile dispozitive Pixel 2. În primul rând, ambele modele, atât cel mic, care va păstra designul de anul trecut, cât şi cel mare, cu display fără margini, vor beneficia de noul chipset Snapdragon 836. Acesta pare să fie o simplă revizie a modelului original, care se regăseşte deja în Galaxy S8 şi HTC U11, cu frecvenţe puţin mai ridicate, însă cu o arhitectură fizică identică.

Cel de-al doilea detaliu interesant despre generaţia de dispozitive Pixel 2 de la Google este data lansării, care pare să fie programată pentru 5 octombrie. Dacă informaţiile despre data de lansare a lui iPhone 8 se dovedeşte a fi adevărată, Dispozitivele Pixel vor fi prezentate la trei săptămâni distanţă de acesta şi cu două săptămâni înaintea noului flaghip Huawei Mate 10.

Zvonurile de până acum sugerează că Pixel 2 va fi livrat cu un display Full HD de 5”, 4 GB memorie RAM şi difuzoare frontale stereo, în timp ce Pixel 2 XL va beneficia de un display QHD de 6”, senzori de presiune pe laterale şi un design exterior complet nou. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult