Pixel 7 apare în imagini reale cu mult înainte de lansarea oficială

31.05.2022
Pixel 7 apare în imagini reale cu mult înainte de lansarea oficială

Încă aflat la stadiul de prototip, Pixel 7 a ajuns cumva la vânzare pe eBay, oferind curioșilor ocazia să vadă noul design pregătit de inginerii Google, cel puțin, până când vânzătorul a retras oferta care probabil a atras prea multă atenție.

Pixel 7, următorul flagship al seriei Pixel, nu este așteptat mai devreme de conferința Google I/O, unde ar urma să fie prezentat în anticiparea lansării din toamnă. Cu toate acestea, un presupus exemplar-prototip ar fi scăpat din laboratoarele companiei producătoare, fiind pur și simplu scos la licitație pe un site de profil. Aparent, licitația a fost închisă fără ca vânzarea să fie finalizată, fine de către administratorii eBay, sau la „insistențele” reprezentanților Google, posibil, cu o ofertă de nerefuzat. În orice caz, primele poze reale cu designul Pixel 7 au ajuns deja pe internet, confirmând multe din zvonurile circulate până acum

Totuși, înainte de a da un verdict asupra designului selectat de Google trebuie spus că autenticitatea presupusului prototip nu este în niciun fel dovedită. Ba chiar, și dacă este real, designul afișat ar putea fi o simplă aproximare, fără finisaje sau materialele premium așteptate de la versiunea retail a telefonului. În orice caz, întâlnim un smartphone al cărui ecran este cu 1mm mai îngust și 2mm mai scund decât cel întâlnit la seria Pixel 6, diagonala fiind măsurată la doar 6.3 inch. Privit din spate, ornamentul orizontal care găzduiește camera foto este și el ceva mai mic, Google părând să corecteze acest aspect mai degrabă controversat al actualei serii Pixel.

Telefonul pare să fie realizat într-o carcasă din aluminiu cu ramă laterală ușor rotunjită, amintind de seriile iPhone de acum câțiva ani. Sub capotă, ar urma să găsim cea mai nouă versiune a chipsetului Tensor, deservind o interpretare de Android 13 garnisită cu funcții avansate care pun în valoare capabilitățile telefonului pentru accelerarea algoritmilor de inteligență artificială. Din păcate, pentru detalii complete va trebui să așteptăm anunțul oficial de lansare Google, care probabil va întârzia alte câteva luni.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult