Pixel 7a, la vânzare înainte de lansarea oficială

09.05.2023
Pixel 7a, la vânzare înainte de lansarea oficială

Google Pixel 7a este programat să fie dezvăluit oficial abia mâine, 10 mai, însă deja de astăzi există listări online cu telefonul la vânzare pe site-uri second hand precum Swappa din SUA. Aceasta nu este prima dată când telefoane Google încă nelansate ajung în mâinile vânzătorilor de pe piața gri înainte de lansare și este, de fapt o veste bună pentru companie că acestea au ajuns pe internet atât de târziu.

Există deja unități Pixel 7a la vânzare pe piața gri

În urmă cu câțiva ani, modele Pixel erau la vânzare și cu 2-3 luni înainte de anunțul oficial, fiind echipate cu software în variantă beta. Cu siguranță, unitățile Pixel 7a care sunt acum la vânzare sunt într-un stadiu mai apropiat de cel final, dacă nu sunt chiar unități finale. Prețurile la care sunt listate telefoanele variază între 469 și 499 dolari americani, cu doar puțin mai mult față de prețul de 450 dolari, așteptat pentru anunțul oficial.

Toate modelele listate sunt în variante cu 8 GB RAM și 128 GB stocare, și sunt deblocate, ceea ce sugerează că sursa lor este un magazin retail. Fie acesta a trimis telefoanele înainte de data lansării către clienți, fie acestea au fost furate din depozitele companiei și listate apoi la vânzare.

Cu această ocazie aflăm și ce accesorii livrează Google în pachetul Pixel 7a. Este vorba despre un cablu cu mufe USB-C la ambele capete și un adaptor de la USB-C la USB-A, pentru conectarea de accesorii. Nu există un încărcător, o husă sau alte accesorii pe care le găsim de obicei în cutiile telefoanelor.

Deși nu este tocmai ușor de tras o concluzie pe baza fotografiilor neoficiale, se pare că Google Pixel 7a este construit din plastic pe spate și are o ramă metalică în jurul ecranului.

sursa: Swappa

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult