Pixel 8 Pro apare în poze-spion, confirmând noul design de carcasă

04.07.2023
Pixel 8 Pro apare în poze-spion, confirmând noul design de carcasă

Aflat la stadiul de prototip, Pixel 8 Pro apare în poze-spion cu un design încă nefinisat, dar asemănător celui ilustrat cu randări neoficiale circulate în ultimele zile.

Identificat cu numele de cod ”Zuma” și inscripționat drept mostră de testare/evaluare, unul dintre primele exemplare funcționale este listat 12GB memorie RAM LPDDR5 și 128GB stocare internă. Un alt detaliu important este ecranul fără margini curbate, dar care păstrează diagonala de 6.7 inch și rata de refresh la 120Hz.

Din alte zvonuri aflăm că Pixel 8 Pro va folosi pentru camera principală un senzor ISOCELL GN2 de 50MP. Furnizat tot de Samsung, acesta înlocuiește senzorul GN1 folosit cu generația Pixel 7, camera rezultată captând cu până la 35% mai multă lumină. Camera ultra-wide primește un senzor de 64MP (Sony IMX787). În schimb, camera telephoto va fi identică soluției oferită cu Pixel 7 Pro.

Acumulatorul selectat de Google pentru noul Pixel este un model de 5000mAh, alte indicii sugerând o viteză de încărcare crescută la 27W (față de 23W la modelul actual).

Pixel 8 Pro ar putea fi primul flagship echipat cu Tensor 3, un chipset optimizat pentru îmbunătățirea eficienței consumului de energie, în detrimentul performanțelor absolute.

Google ar putea lansa noua serie Pixel 8 în perioada lunii octombrie 2023.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult