Pixel Fold apare în noi imagini 3D. Va avea avantaje în fața Galaxy Z Fold4. FOTO

15.11.2022
Pixel Fold apare în noi imagini 3D. Va avea avantaje în fața Galaxy Z Fold4. FOTO
foto: Front Page Tech

Un telefon pliabil de la Google nu este o propunere tocmai nouă sau surprinzătoare. Google dezvoltă sistemul de operare Android, inclusiv versiunea L, dedicată dispozitivelor mari de tip pliabil sau tabletă. Acesta ar putea servi drept model de urmat pentru alte companii, care nu sunt încă în zona de pliabile și ar putea fi singurul model de acest gen cu Android „curat” de pe piață. Cele mai noi leak-uri despre Pixel Fold sugerează că telefonul va fi lansat în curând, va beneficia de un format mai lat decât alte modele din piață și va păstra prețul ridicat al concurenței.

Pixel Fold va adopta un design puțin diferit de modelele Samsung

Front Page Tech a publicat noi imagini 3D, realizate pe baza unor fotografii reale cu Pixel Fold, cunoscut în interiorul Google drept „Project Passport”. Se pare că Google ia în calcul feedback-ul oferit de utilizatori pentru telefoane precum Galaxy Z Fold și încearcă să ofere ceva mai confortabil de utilizat. Astfel, ecranul exterior este mai lat, aproape de dimensiuni normale pentru un smartphone. În consecință, utilizarea ecranului exterior nu va mai fi complicată, având la dispoziție o tastatură de lățime normală pentru scris mesaje, de exemplu.

Pixel Fold screen
foto: Front Page Tech

La interior, ecranul pliabil pare să fie încadrat într-o ramă mai groasă, dar aceasta nu va deranja atât de tare, dacă este o consecință a lățirii dispozitivului. Mai mult, Pixel Fold va folosi o cameră cu punch-hole, nu una sub ecran, cu rezoluție de 10 megapixeli, deci va oferi garantat o calitate mai bună decât cea de pe Galaxy Z Fold4, care este dezamăgitoare, în ciuda faptului că folosește cele mai noi tehnologii.

Pe spate, camerele par să fie aranjate într-o insulă de tip vizor, precum Pixel 7, cu un format similar de camere cu cel de pe Pixel Pro.

Pixel Fold showcase
foto: Front Page Tech

Având în vedere că Google va considera că acest model este unul „Premium”, și prețul este așteptat să fie pe măsură. 1.800 de dolari ar fi prețul de pornire pentru Pixel Fold, adică se va afla în aceeași zonă de preț precum modelele Fold de la Samsung.

sursa: FPT

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult