Plictisit de designul iPhone 7, aproape identic cu cel al iPhone 6s şi iPhone 6? Iată cum faci smartphone-ul să arate diferit

04.10.2016
Apple a decis să păstreze în cazul iPhone 7 designul folosit pentru iPhone 6s şi iPhone 6. Compania va lansa un smartphone cu înfăţişare nouă abia anul viitor. Proprietarul canalului ParipateticPandas de pe YouTube a modificat un iPhone 7, care seamănă acum, privit din lateral, mai mult cu un model Samsung Galaxy S decât cu un smartphone Apple. 

ParipateticPandas scrie că nu mai suporta un nou iPhone cu acelaşi design care face ca telefonul să alunece uşor din mână. Aşa că s-a pus pe treabă. A polizat marginea telefonului şi a adăugat şi alte câteva noi elemente de design.

 
Potrivit zvonurilor, iPhone 8 va avea o construcţie bazată pe matal şi sticlă, iar Apple va folosi pentru prima dată pe un smartphone de-al său un ecran AMOLED. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult