Posesorii Galaxy Note 20 Ultra pot obține înlocuirea ecranului dacă reclamă această problemă către Samsung

19.06.2023
Posesorii Galaxy Note 20 Ultra pot obține înlocuirea ecranului dacă reclamă această problemă către Samsung

Zvonurile cum că anumite patch-uri firmware pot strica ecranul telefoanelor Samsung sunt cel puțin parțial adevărate, unii dintre posesorii Galaxy Note 20 Ultra care s-au lovit fix de această problemă obținând înlocuirea gratuită a ecranului din partea Samsung, chiar dacă garanția telefonului a expirat demult.

Anticipând, probabil în mod corect, cum că suspiciunea defectării în masă a telefoanelor după o actualizare „nefericită” de firmware atrage procese costisitoare, totodată lovind serios în reputația companiei, Samsung încearcă să rezolve cât mai discret neplăcerile cauzate de revizia June 2023 security update. Concret, deși respectiva actualizare trebuia să adreseze doar vulnerabilități la partea de software, utilizatorii care apucat să îl instaleze au remarcat în scurt timp simptome precum apariția unor linii colorate verticale pe ecran.

Deși astfel de simptome au mai apărut în mod tranzitoriu și pe alte dispozitive, natura permanentă a defectului manifestat este confirmată de către reprezentanții centrelor de reparații Samsung din Coreea de Sud, care au început să acorde înlocuirea gratuită a ecranului chiar și pentru telefoane ieșite din perioada de garanție. Iar pentru ca deranjul creat să aibă totuși și un aspect pozitiv, invitația la centrul de service include și o înlocuire gratuită a acumulatorului. Din păcate, generozitatea Samsung vizează doar consumatorii din țara natală, o astfel de strategie nefiind confirmată și pentru alte țări în care au fost comercializate telefoane Galaxy Note 20 Ultra.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult