Pregătit cu Snapdragon 8+ Gen 1, OPPO Reno 9 Pro+ apare în benchmark-uri neoficiale

11.11.2022
Pregătit cu Snapdragon 8+ Gen 1, OPPO Reno 9 Pro+ apare în benchmark-uri neoficiale

Succesor pentru Reno 8, Reno 9 Pro+ este următorul model flagship-killer de la Oppo, telefonul echipat cu puternicul Snapdragon 8+ Gen 1 apărând deja în catalogul Geekbench un scor de performanță impresionant.

Identificat cu numele de cod PGW110, Oppo Reno 9 Pro+ pare că va debuta mai întâi în magazinele din China, însă putem anticipa că vom vedea destul de repede noul model și în ofertele magazinelor europene.

Potrivit descrierii atașate testului încărcat în arhiva Geekbench accesibilă online, 9 Pro+ vine cu Snapdragon 8+ Gen 1 într-o configurație cu 16GB memorie RAM și firmware bazat pe Android 13. Spre comparație, modelul anterior folosea combinația MediaTek Dimensity 8100 + 12 GB memorie RAM.

Printre puținele detalii oarecum confirmate găsim ecranul OLED FHD+ de 6.7 inch, capabil să folosească rată de refresh la 120Hz. Acesta ar fi încadrat cu o ramă foarte îngustă, de 2.33 grosime și ajutat cu un controller la 2160Hz, capabil să asigure orice nivel de luminozitate a imaginii fără efect de pâlpâire perceptibil.

Configurația foto pare că va fi centrată pe soluția Sony IMX890, un senzor de 50MP asistat cu tehnologie de stabilizare optică a imaginii. Pe lângă acesta vom mai găsi o cameră ultra-wide de 8MP și cameră macro de 2MP, adăugată mai mult cu rol decorativ.

Strecurat într-o carcasă de 7.99 mm grosime, acumulatorul lui Reno 9 Pro+ ar urma să aibă o capacitate nominală de 4700 mAh și suport pentru încărcare rapidă la puterea de 80W, prin USB-C.

Venind în urma versiunii Reno 9 adresată cumpărătorilor cu buget mai redus, Oppo Reno 9 Pro+ probabil că va ajunge și în ofertele magazinelor europene, doar că nu imediat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult