Prima imagine cu Galaxy S22+ sugerează diferențe subtile față de S21

11.11.2021
Prima imagine cu Galaxy S22+ sugerează diferențe subtile față de S21

După ce am văzut design-ul lui Galaxy S22 Ultra, care pare să fie mai degrabă un „urmaș” al gamei Galaxy Note din anii precedenți, avem acum primele detalii despre design-ul lui Galaxy S22+. Acesta va fi modelul de medie din gama S22 și, se pare că va continua în direcția de anul trecut, cu un modul de camere familiar pe spate, și cel mai „simetric” ecran de pe telefoanele de la Samsung de până acum.

Galaxy S22+ va folosi un ecran plat și renunță la spațiul negru din partea de jos a ecranului

Imaginile 3D, realizate de OnLeaks și 91Mobiles folosind informații neconfirmate pe căi oficiale, prezintă, la prima vedere, un telefon nu foarte diferit față de Galaxy S21+ de anul acesta. Vorbim despre un dispozitiv echipat cu un ecran OLED de 6,55” la 120 Hz, pe un format ceva mai puțin înalt decât în trecut, care beneficiază de un decupaj subtil în partea de sus, pentru a găzdui o cameră foto de 10 megapixeli.

Ecranul pare să fie complet plat, iar spatele, de asemenea va adopta o formă mai plată, cu rotunjiri subtile la margini. Este practic un design care aduce Galaxy S22 mai aproape de gama iPhone 11, cu ramă metalică rotunjită și paneluri din sticlă 2.5D, fără elemente foarte curbate. Pentru prima dată însă, un telefon Galaxy de la Samsung ar putea fi livrat fără o „bărbie” în partea de jos a ecranului. Inclusiv modelul S22 Ultra are un spațiu mai mare în partea de jos decât în parte de sus, conform imaginilor care au ajuns recent pe internet.

galaxy s22+

Sistemul de camere are același design precum seria Galaxy S21, însă hardware-ul ar putea fi semnificativ diferit. Dacă pe S22 Ultra, upgrade-urile nu vor fi semnificative, conform zvonurilor, variantele Galaxy S22 și S22+ ar putea beneficia de un nou senzor principal, de 50 megapixeli, care probabil că va putea prelua funcția de filmare 8K. În trecut, Samsung a permis filmarea 8K pe camera folosită în mod normal pentru zoom, de 64 megapixeli. Zoom-ul pe S22+ va beneficia de un senzor de 10 megapixeli, pe când ultra-wide-ul de 12 megapixeli ar putea rămâne neschimbat.

Configurația hardware este încă incertă

La nivel de configurație hardware, informațiile disponibile online se contrazic. O parte dintre leakeri spun că va exista o ediție cu procesor Exynos 2200, echipat cu GPU AMD. Pe de altă parte, există informații care sugerează că seria Galaxy S22 va folosi doar procesoare Qualcomm, sau că acestea vor fi disponibile în majoritatea regiunilor.

Seria Galaxy S22 are o dată de lansare „neoficială”, stabilită pentru 8 februarie, cu o lansare în magazine două săptămâni mai târziu.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult