Prima imagine cu Huawei Ascend P2, dar specificaţiile rămân incerte

25.01.2013
Prima imagine cu Huawei Ascend P2, dar specificaţiile rămân incerte

După ce a lansat masivul terminal Ascend D2 în cadrul CES 2013, Huawei va veni la MWC 2013 cu o altă noutate: Ascend P2. Urmaşul unui interesant terminal testat de noi acum ceva vreme, Ascend P2 preia în mare parte designul acestuia, însă face un salt important din punct de vedere al specificaţiilor.

În afara imaginii de presă de mai jos, Huawei nu a dezvăluit mai multe detalii despre acest terminal. Conform unor informaţii recente, acesta urmează să ofere un ecran IPS cu diagonală de 5” şi rezoluţie Full HD, un procesor quad-core tactat la 1,8 GHz,  o memorie RAM cu o capacitate de 2 GB şi o cameră foto cu senzor de 13 MP, această ultimă informaţie fiind vizibilă de altfel pe carcasa modelului. Conform altor surse, terminalul va avea un ecran de numai 4,5″, ceea ce va fi pe placul celor doresc un terminal ceva mai mic, iar rezoluţia ar putea fi coborâtă la cea HD.

Huawei Ascend P2 ar trebui să ofere o baterie cu o capacitate de 3000 mAh, păstrând totuşi un profil zvelt de numai 6,3 milimetri şi urmând să ofere o carcasă metalică superioară plasticului folosit în cazul modelului Ascend P1. Dacă toate aceste lucruri se vor dovedi reale, Ascend P2 va fi un terminal interesant, însă nu vom putea fi siguri de acest lucru decât la sfârşitul lunii următoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News