Prima imagine cu One Max, viitorul telefon-gigant de la HTC

05.08.2013
Prima imagine cu One Max, viitorul telefon-gigant de la HTC

Se pare că nimeni nu se poate feri pentru prea mult timp de nebunia ecranelor cât mai mari. Samsung a fost compania care a deschis întrecerea, Huawei sau ZTE s-au alăturat iar Sony va intra şi ea în cursă în curând, aşadar de ce ne-am aşteptat ca HTC să se ţină deoparte?

Nu este prima dată când auzim despre HTC One Max,T6 pe numele sau de cod,  însă zvonurile anterioare sunt confirmate acum şi de o imagine care confirmă existenţa acestuia.  Urmând designul deja cunoscut cu difuzoare de mari dimensiuni şi carcasă fabricată din aluminiu, One Max foloseşte banda din policarbonat apărută doar pe One Mini şi va fi puţin mai gros: 9,4 milimetri.

Conform surselor, One Max va oferi un ecran cu ecran cu o diagonală de 5,9” şi rezoluţie Full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 (Krait 400 quad-core tactat la 2,3 GHz şi Adreno 330), 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare internă şi o baterie cu o capacitate de 3300 mAh.

Se pare că HTC va continua să folosească senzorul de 4 MP de mari dimensiuni şi va păstra stabilizarea optică implementată pe One, precum şi camera frontală de 2,1 MP. În paralel au apărut informaţii şi despre versiunea pentru piaţa chineză a acestui model, care va oferi Dual SIM şi slot Micro SD, însă nu este cunoscut dacă vreuna dintre aceste două opţiuni va fi implementată şi în versiunea internaţională.

Se pare că lansarea acestui nou terminal va avea loc în septembrie, acesta urmând să ruleze Android 4.3 şi versiunea 5.5 a interfeţei proprietare Sense.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News