Primele imagini ale sistemului pentru touchscreen Nokia

22.07.2008
Primele imagini ale sistemului pentru touchscreen Nokia

Aşa cum deja se ştie, în a doua parte a acestui an, Nokia va lansa primele sale telefoane cu touchscreen. Însă, înainte ca telefoanele propriu-zise să poată fi lansate, finlandezii trebuie să termine lucrul la sistemul de operare ca va sta la baza acestora. Este evident vorba de Symbian S60, dar o versiune special creată pentru touchscreen. Mai jos sunt primele screenshot-uri cu versiunea pentru telefoane cu touchscreen a sistemului de operare Symbian S60, al celor de la Nokia.

Symbian S60 pentru touchscreen

Fără a avea alte informaţii în afară de aceste imagini, se poate observa că interfaţa este optimizată pentru ecranele cu funcţii touch. Aceasta dispune de butoane destul de mari pentru a putea fi apăsate direct cu degetul, fără ajutorul styluss-ului (acesta probabil nu va lipsi). Asemănările cu versiunea veche de S60 sunt evidente, în special în imaginea cu opţiunile pentru ecran. Asta contrar aşteptărilor unora care sperau ca cel puţin designul noii versiuni să fie făcut de la 0.

Symbian S60 pentru touchscreen

Aşteptăm ca în viitorul apropiat să apară mai multe informaţii şi screenshot-uri cu sistemul de operare Symbian S60 pentru touchscreen, pentru a ne face o imagine mai clară. Aşa că fani Nokia, staţi pe aproape pentru că în zilele sau săptămânile următoare o să apară probabil noi informaţii.

Symbian S60 pentru touchscreen

Symbian S60 pentru touchscreen

Urmărește Go4IT.ro pe Google News