Primele imagini cu Motorola DROID Mini, Ultra şi MAXX

11.07.2013
Primele imagini cu Motorola DROID Mini, Ultra şi MAXX

Chiar dacă a trecut în tabăra Google, Motorola nu renunţă la stilul ce a caracterizat până acum designul telefoanelor din seria Motorola DROID, prezentat într-o formă cum nu se poate mai bună de noua linie smartphone pentru anul 2013.

Protejate cu finisaje din Kevlar, cele trei modele smartphone – DROID Mini, Ultra şi MAXX – se recomandă prin greutate redusă şi o carcasă extrem de durabilă. Suplimentar, compania a optat pentru includerea de butoane capacitive, eliberând astfel spaţiu preţios pe ecran pentru afişarea de conţinut.

Primele imagini cu Motorola DROID Mini, Ultra şi MAXX

Potrivit informaţiilor actuale, planurile companiei pentru oferta anului 2013 de telefoane inteligente include şi un model DROID Mini, care ar trebui să înlocuiască modelele RAZR i cu chipset Intel, respectiv RAZR M cu chipset Qualcomm din seria Snapdragon. Suplimentar, modelul DROID Ultra va fi oferit şi într-o variantă purtând numele DROID MAXX, echipat cu un acumulator de capacitate mărită. Spre comparaţie, actualul model RAZR MAXX dispune de un acumulator gigant de 3300 mAh, a cărui capacitate probabil va fi depăşită de succesorul său.

Totuşi, din puţinele informaţii dezvăluite într-un pliant de prezentare, aflăm că până şi varianta Motorola DROID Ultra va putea oferi o autonomie de cel puţin două zile, astfel că mobilitatea în condiţii normale de utilizare nu ar trebui să pună probleme celor mai mulţi dintre utilizatori. Pliantul menţionează şi existenţa unei funcţii avansate pentru control prin sistem de recunoaştere vocală, însă în lipsa mai multor detalii informaţia ar putea fi o simplă referire la o versiune mai nouă a aplicaţiei Google Now.

Din păcate în afara numelui de produs şi o poză de prezentare nu foarte detaliată, informaţiile despre telefonul Motorola DROID Mini se lasă încă aşteptate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult