Primele imagini cu smartphone-ul cu display „FullView” de la Meizu

24.11.2017
Primele imagini cu smartphone-ul cu display „FullView” de la Meizu

2017 a fost anul smartphone-urilor cu ecrane din ce în ce mai mari, cu forme mai ciudate ale display-urilor. Mulţi producători au adoptat un design alungit, care să găzduiască mai mult conţinut pe verticală, însă nu toate companiile au reuşit să aducă pe piaţă un astfel de model în cursul acestui an. Se pare însă că această „modă” va continua în 2018, Meizu fiind următoarea companie care pregăteşte un smartphone cu display 18:9, dacă imaginile neoficiale cu noul său flaghsip se dovedesc a fi adevărate.

Două noi fotografii „spion” cu un nou smartphone Meizu au apărut pe reţeaua de socializare Weibo, acestea descriind un smartphone cu display generos, margini mai subţiri în jurul acestuia şi un design exterior diferit faţă de ceea ce a lansat compania în ultimii câţiva ani. Cu toate acestea, Meizu încearcă întotdeauna să vină cu smartphone-uri la preţuri competitive, lucru care sugerează că vor fi făcute câteva compromisuri în anumite puncte cheie.

Imaginile descriu un smartphone cu display cu raport de aspect 18:9, însă care este încadrat totuşi într-o ramă destul de vizibilă, atât sus şi jos, cât şi în laterale. Imaginea cu sticla de deasupra display-ului sugerează că şi Meizu renunţă la butoanele fizice capacitive, în locul lor fiind implementate butoane virtuale, pe ecran. De asemenea, spatele noului dispozitiv, nu seamănă foarte mult cu noul Meizu Pro 7 Plus, care venea cu un display secundar pe partea din spate.

Capacul metalic al telefonului pare să fie realizat în totalitate din aluminu, singurele elemente distinctive de pe această parte fiind liniile pentru antene, poziţionate elegant pe marginile exterioare, ansamblul dual-camera şi senzorul de amprentă poziţionat central.

Meizu a confirmat deja că lucrează la un smartphone „FullView”, pe care îl va lansa în primăvara lui 2018, iar informaţiile disponibile în acest moment sugerează că acesta va fi noul model MX7, încadrat în gama high-end a companiei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult