Primele imagini reale cu P50 Pocket, noul telefon pliabil de la Huawei. FOTO

16.12.2021
Primele imagini reale cu P50 Pocket, noul telefon pliabil de la Huawei. FOTO

Știm acum că numele oficial al noului smartphone pliabil de la Huawei este P50 Pocket, nu Mate V, așa cum se vehicula anterior. Acesta este programat pentru lansare pe 23 decembrie, însă Huawei nu a avut răbdare până la evenimentul de lansare, așa că a dezvăluit design-ul exterior al dispozitivului în cadrul revistei de modă Harper’s Bazaar. Așa cum ne așteptam, este vorba despre un smartphone de tip „clamshell”, similar în design și funcții cu Galaxy Z Flip.

P50 Pocket este răspunsul Huawei la seria Galaxy Z Flip

Harper’s Bazaar a publicat o serie de fotografii pe contul său de Weibo. În aceste imagini, actrița de origine chineză Guan Xiaotong, este portretizată alături de noul smartphone Huawei. Acesta parte să fie cumva și „vedeta” pictorialului, toate fotografiile fiind concentrate în special pe telefon.

Huawei P50 Pocket pare să folosească un design clamshell nu foarte diferit față de ceea ce ne oferă Samsung cu seria Flip. Design-ul exterior al telefonului Huawei este însă foarte diferit. Avem de a face cu o textură strălucitoare, care creează reflexii aurii, sugerând că acest telefon nu este doar un dispozitiv electronic, ci și un accesoriu de modă.

Huawei P50 Pocket 5

Ecranul exterior este rotund, similar cu unul de smartwatch

Putem pentru prima dată observa cum a decis Huawei să implementeze un ecran exterior și camerele foto de pe acest dispozitiv. Vorbim despre un modul de cameră cu trei senzori și un blitz, alături de un ecran exterior de formă rotundă, amplasat imediat lângă acesta. Având în vedere forma și dimensiunile ecranului secundar, acesta pare să fie luat direct dintr-un ceas Huawei.

Nu vedem în nicio imagine ecranul pliabil, însă putem observa pe laterale alte câteva elemente de design. De exemplu, butonul power are integrat și un senzor de amprentă.

Huawei P50 Pocket 8

Fiind un model din seria P50, ne așteptăm ca acesta să fie echipat cu Snapdragon 888 în varianta 4G. Detaliile complete vor fi anunțate săptămâna viitoare.

sursa: Weibo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult