Razer Phone 2, testat cu benchmark-ul Geekbench, confirmând principalele specificaţii

07.09.2018
Razer Phone 2, testat cu benchmark-ul Geekbench, confirmând principalele specificaţii

Primul dispozitiv mobil realizat în mod special pentru rularea de jocuri video, Razer Phone a fost bine primit de către publicul ţintă, continuarea acestei serii cu un model îmbunătăţit fiind practic o certitudine.

Lăudat pentru performanţa sa de top şi display-ul său inovator, originalul Razer Phone a atras însă critici pentru designul nu foarte inspirat, construcţia cam voluminoasă şi camera foto cu rezultate sub aşteptări pentru un dispozitiv high-end. Succesorul Razer Phone 2 ar trebui să remedieze aceste aspecte, crescând totodată performanţele prin adoptarea unei configuraţii bazate pe chipsetul Snapdragon 845, alegerea preferată pentru telefoane high-end în anul 2018.

Se pare că producătorul are ambiţii mari şi la partea de software, pregătind adaptări pentru mobil ale celor mai importante aplicaţii Razer pentru platforma PC, cum ar fi Razer Synapse sau Chroma Studio. Dacă acestea vor fi doar versiuni mobile care controlează sistemele de iluminare de pe PC, sau dacă acestea vor avea funcţii pentru telefon, rămâne de văzut când vom vedea în mod oficial acest dispozitiv.

Testat între timp cu benchmark-ul Geekbench, Razer Phone 2 se afişează cu un nivel de performanţă impresionant, adus la nivelul celor mai ambiţioase modele flagship din acest an. Totodată, sunt confirmate modelul de chipset folosit şi cantitatea de 8GB memorie RAM. Ce nu apare în catalogul Geekbench este noul sistem audio cu tehnologie virtual surround 7.1, care va completa experienţa vizuală obţinută cu ecranul optimizat pentru gaming. Probabil, bazat pe tehnologie OLED, acesta va avea un display de 120 Hz mai luminos decât cel de anul trecut.

Rămâne de văzut cu va reuşi noul model Razer Phone 2 să ţină pasul competiţiei mult mai bine pregătită decât anul trecut. Spre exemplu, alte produse concurente precum ROG Phone de la ASUS se laudă şi cu un ecosistem de accesorii pentru gaming, inovaţii cum ar fi sistem de răcire hibrid şi posibilitatea de a duplica conţinutul ecranului pe un televizor folosind tehnologia wireless 802.11ad.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult