Razer Phone apare în primele imagini neoficiale [FOTO]

16.10.2017
Razer Phone apare în primele imagini neoficiale [FOTO]

Razer nu a confirmat în mod oficial că va anunţa un smartphone la începutul lunii noiembrie, oferind însă destule indicii care sugerează acest lucru. Se pare însă că secretele de acest gen nu rămân ascunse prea multă vreme în această industrie. O fotografie cu ceea ce pare a fi un prototip al noului smartphone Razer a apărut deja pe internet, alături de o listă de componente hardware extrasă din baza de date GFX Bench.

Smartphone-ul de la Razer va fi mai mult ca sigur orientat către gameri, compania având un renume pentru producţia de periferice de gaming pentru PC şi console, cât şi pentru laptop-urile Blade, cu design plăcut şi hardware performant. Având în vedere aceste lucruri, nu este ieşit din comun să credem că listarea de pe GFX Bench care descrie un smartphone echipat cu Snapdragon 835, 8 GB memorie RAM şi un display QHD de 5,7” ar putea fi adevărată, telefonul Razer urmând a fi unul dintre cele mai puternice de pe piaţă.

Singura imagine cu presupusul telefon oferă însă mai puţine detalii. Avem la îndemână un smartphone de culoare neagră, destul de pătrăţos (similar în formă cu Robin, smartphone-ul produs de compania Nextbit, pe care Razer a cumpărat-o la începutul anului), cu un sistem dual-camera şi două butoane rotunde pe laterale. Logo-ul Razer este însă de culoare albă, în ciuda faptului că acesta este de obicei verde pe toate produsele companiei.

Având în vedere că Razer deţine atât tehnologia şi personalul Nextbit, cât şi tehnologia şi o parte din fosta echipă OUYA, care producea o consolă de jocuri bazată pe Android, nu este ieşit din comun să credem că telefonul său va fi orientat către gaming. Rămâne de văzut cum va rezolva Razer problema controlului pe un smartphone, gamerii fiind reticenţi în folosirea unui touchscreen, şi problema librăriei software, care în acest moment pe mobile ţinteşte spre publicul „casual”. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult