Razer Phone, telefonul pentru gameri, a fost lansat oficial

02.11.2017
Razer Phone, telefonul pentru gameri, a fost lansat oficial

O companie bine cunoscută pentru oferta de periferice pentru gaming, Razer a dezvăluit primul smartphone din portofoliu, un produs high-end optimizat pentru a oferi o experienţă perfect cursivă chiar şi în cele mai solicitante jocuri de Android.

Razer Phone are ca principal element de atracţie ecranul Ultramotion Display de 5.7”, cu rezoluţie 1440p şi rată variabilă de actualizare a imaginii ce poate urca până la 120 Hz. Întâlnit şi la ultima versiune a tabletei iPad Pro, ecranul cu rată de refresh la 120Hz promite o claritate net superioară în scenele cu mişcări rapide din jocuri, comparabilă celei obţinută cu monitoarele de gaming pentru PC.

Sub capotă, Razer Phone ascunde o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 835, ajutată cu nu mai puţin de 8GB memorie RAM DDR4 şi 64GB memorie internă de tip UFS, capabilă să atingă viteze impresionante la operaţiile de scriere/citire a datelor. Pentru cei care au nevoie de mai mult, slotul micro SD acceptă capacităţi de până la 2TB.

Ambiţios, dar cu un design suficient de convenţional pentru folosirea de zi cu zi, Razer Phone se mulţumeşte doar cu un acumulator de 4000 mAh, cam mic pentru sesiunile prelungite de jocuri. Însă acesta poate fi încărcat în timp record, graţie tehnologiei Qualcomm QuickCharge 4.0+.

Experienţa multimedia este completată cu difuzoare stereo orientate în faţă, certificate THX sound.

Chiar dacă nu este un aspect esenţial pentru jocuri, Razer Phone oferă şi un sistem dual camera format dintr-un obiectiv cu deschidere f/1.75 şi senzor de 12 MP, respectiv 13MP şi lentile f/2.6 cu zoom. Camera frontală este limitată la rezoluţie 8MP. Lista dotărilor este completată cu un senzor biometric integrat cu tasta Home.

Din păcate, conectorul jack 3.5 mm a fost abandonat, utilizatorii trebuind să se mulţumească cu adaptorul USB-C inclus în pachetul cu accesorii.

Anunţat în data de 1 noiembrie, Razer Phone poate fi obţinut la precomandă pentru suma de 750 euro, livrările fiind programate începând cu data de 17 noiembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult