Realme 3 Pro, un potenţial best-buy la gama de buget, ajunge şi în unele ţări europene

20.05.2019
Realme 3 Pro, un potenţial best-buy la gama de buget, ajunge şi în unele ţări europene

Produs de Oppo, Realme 3 Pro este un smartphone bazat pe chipsetul Snapdragon 710, echipat cu 6GB/8GB memorie RAM şi ecran FHD+, aşteptat cu preţul de 199 euro.

Urmând tendinţele momentului, Realme 3 Pro schimbă la „bretonul” lat decupat în jurul ecranului cu unul tip „picătură”, suficient pentru a face loc camerei foto de 25MP. Ecranul LCD de 6.3 inch este decupat după conturul carcasei şi este protejat sub un scut din sticlă Gorilla Glass 5. Din păcate, din considerente de reducere a costurilor, restul carcasei este confecţionată din policarbonat, suprafeţele lucioase fiind mult mai vulnerabile la uzură.

Camera foto principală este un model dual, cu 16MP + 5MP, al doilea senzor servind la aplicarea efectelor de adâncime în pozele tip portet.

Carcasa de 8.3 mm grosime adăposteşte un acumulator de 4045 mAh, care poate fi încărcat la 50% din capacitate în numai 30 de minute, respectiv 100% în aproximativ o oră şi jumătate.

Oppo livrează noul Realme 3 Pro în variante de culoare Nitro Blue şi Lightning Purple, în versiuni cu 4GB/64GB şi 6GB/128GB memorie, disponibile la preţuri de 199 euro şi 249 euro. Memoria internă poate fi extinsă prin ataşarea unui card microSD. Sistemul de operare livrat este Android 9.0 Pie, în adaptare Oppo Color OS 6.

Realme 3 Pro va fi disponibil pentru cumpărătorii din Marea Britanie, Spania, Italia şi Franţa, începând cu data de 5 iunie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult