Realme C3 promite să fie cel mai puternic smartphone cu preţ sub 100 dolari de pe piaţă

07.02.2020
Realme C3 promite să fie cel mai puternic smartphone cu preţ sub 100 dolari de pe piaţă

Realme, sub-brandul Oppo specializat în produse pentru piaţa din India anunţă Realme C3, un nou smartphone low-cost care atrage atenţia prin nivelul ridicat al dotărilor oferite.

Cu preţ estimat în jurul sumei de 98 dolari pentru modelul cu 3GB/32GB memorie, Realme C3 vine motorizat de Helio G70, un chipset MediaTek dezvoltat ca soluţie pentru gaming de buget pe Android. Acesta vine echipat cu CPU octa-core având două nuclee Cortex-A75 de înaltă performanţă şi alte şase nuclee Cortex-A55, GPU din seria Mali-G52 MC2 şi procesul de fabricaţie pe 12nm. Realme C3 este aşteptat să ofere un nivel de performanţă comparabil modelului Realme 5, cel din urmă apărând în ofertele magazinelor cu preţul de aproximativ 180 euro.

Lista dotărilor este completată cu acumulator de 5000 mAh, cameră principală de 12MP+2MP şi cameră frontală de 5MP, suport dual-SIM şi slot microSD. Ecranul HD+ de 6.5” este o soluţie LCD de generaţie mai veche, recunoscută după „bărbia” lăsată la partea de jos şi decupajul tip picătură aplicat în dreptul camerei foto. Chiar şi aşa, designul telefonul este surprinzător de modern.

Realme C3 este livrat cu versiunea Android 10, personalizată cu interfaţa Realme UI. Din păcate, startul vânzărilor anunţat pentru data de 14 februarie vizează doar magazinele din India, şansele ca Realme C3 să poată fi comandat oficial şi din alte regiuni ale luminii fiind reduse.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult