Realme GT Neo2, pregătit ecran de 120Hz și Snapdragon 870

30.08.2021
Realme GT Neo2, pregătit ecran de 120Hz și Snapdragon 870

Călcând pe urmele originalului GT Neo, Realme GT Neo2 schimbă chipsetul MediaTek cu unul Qualcomm, mult mai puternic.

Astfel, dacă Realme GT 5G oferă una dintre cele mai rapide implementări Snapdragon 888, GT Neo2 vine cu alternativa imediat inferioară Snapdrgon 870. Chiar dacă nu poate concura cu SD888 în privința performanței brute, soluția folosită de Realme GT Neo2 este totuși peste nivelul oricărui smartphone entry-level. SD 870 este un realizat folosind procesul de fabricație pe 7 nm și oferă performanțe comparabile fotului vârf de gamă Qualcomm, Snapdragon 865 Plus. În cazul de față, configurația este ajutată cu 8GB memorie RAM și 128GB stocare internă, în echiparea standard.

Ajungând la capabilitățile foto, GT Neo2 dispune de un sistem triple-camera cu rezoluție 64+8+2 MP (senzor principal, cameră ultra-wide, cameră macro). Camera frontală este un model 16MP, aplicat prin procedeul de perforare a ecranului. Mai mult un artificiu de design decât o inovație reală, blitz-ul LED dual-tone vine sub forma a două module distincte, contribuind la simetria camerei foto.

Ecranul de tip AMOLED are o diagonală de 6.62 inch, fiind puțin mai mare decât cel întâlnit la modelul anterior. În schimb rezoluția folosită rămâne FHD+, la fel și rata de refresh la 120 Hz.


Configurația este susținută cu un acumulator de 5000mAh, ceva mai mare generos decât componenta de 4500mAh livrată pe originalul GT Neo. Acesta suportă cel puțin 65W putere de încărcare în modul rapid. Lista dotărilor este completată cu o ieșire audio de tip jack 3.5mm

Din păcate, prețul și disponibilitatea lui Realme GT Neo2 nu sunt cunoscute, deocamdată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult