Realme V11 5G este un smartphone cu 5G la preț de 155 euro

07.02.2021
Realme V11 5G este un smartphone cu 5G la preț de 155 euro

Anunțat, deocamdată, doar pentru piața din China, Realme V11 5G este unul dintre cele mai ieftine telefoane 5G, disponibil cu un acumulator generos.

Motorizat de chipsetul Dimensity 700, Realme V11 5G vine cu două camere foto la partea din spate și acumulator de 5000 mAh, numai bun pentru o configurație cu ecran mare.

Deși vine echipat cu un ecran LCD de 6.52 inch, telefonul lasă o „bărbie” destul de lată la partea de jos, forțând dimensiunile carcasei într-un domeniu mai puțin confortabil pentru manevrarea cu o singură mână.

Realme V11 5G pare să fie un telefon adaptat pentru streaming video, livrat cu un ecran HD+ de tip 20:9, potrivit vizionării de filme. Și cum majoritatea conținutului disponibil pentru streaming pe internet este limitat la rata de refresh 60Hz, Realme nu s-a complicat cu un ecran mai rapid de atât. Soluția eminamente low-cost nu permitea nici încorporarea senzorul de amprentă, acesta venind instalat pe rama laterală, dublând ca și tastă Power.

Realme V11

Configurația foto este una de bază, cu senzor de 8MP pentru camera foto principală și 13MP pe cea frontală. Diferența este că prima este optimizată pentru rezultate ceva mai bune în condiții de lumină slabă. Strict pentru completarea listei cu specificații a fost adăugat și un senzor de 2MP, pentru aproximarea efectelor de profunzime în pozele tip portret.

Pentru prețul de 155 euro ne alegem cu funcție de încărcare rapidă (max. 18W), port USB-C, ieșire pentru căști de tip jack 3.5mm, interfață Bluetooth 5.1 și Wi-Fi 802.11.

Minim necesar pentru un smartphone de folosit în anul 2021, Realme V11 5G dispune de 4GB memorie RAM și 128GB stocare internă, complementând chipsetul MediaTek pe 7nm, dotat cu CPU octa-core la 2.2GHz și controller de memorie DDR4.

Oferit în versiunile de culoare Blue și Gray,  Realme V11 5G este disponibil pentru comandă doar în ofertele magazinelor din China, ceea ce presupune complicații suplimentare cu achitarea taxelor pe importuri extra-comunitare și  condiții deloc favorabile pentru remedierea eventualelor defecte survenite în perioada de garanție.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult