Samsung a ales o poziţie inedită pentru difuzor pe modelul Galaxy A8 (2016)

13.09.2016
Samsung a ales o poziţie inedită pentru difuzor pe modelul Galaxy A8 (2016)
Samsung se pregăteşte să anunţe un nou smartphone din gama mid-range, modelul Galaxy A8 (2016). În imaginile apărute până acum atrage atenţia un detaliu: poziţia difuzorului. Acesta este poziţionat pe marginea din dreapta, deasupra butonului Power, nu pe cea de jos sau pe spatele telefonului, aşa cum ne-am obişnuit la terminalele Samsung. Noua poziţie este una binevenită, deoarece utilizatorii nu vor mai obtura cu mâna difuzorul atunci când urmăresc un clip video sau ascultă muzică fără căşti. 

La fel ca alte modele din seria Galaxy A, noul A8 va fi construit din sticlă şi metal. Caracteristicile terminalului au apărut deja în Geekbench. Telefonul dispune de chipset Exyno 7420 processor, 3 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 32 GB. Ecranul are diagonala de 5,1 inchi şi are rezoluţie Full HD (1.080p). 

 
Din imagini se vede că Galaxy A8 dispune de port reversibil USB Type-C şi de jack audio de 3,5 mm. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult