Samsung a anunţat patru noi terminale Android din gama inferioară

Samsung a anunţat patru noi terminale Android din gama inferioară

Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri, compania acaparând circa 30 de procente din piaţa globală şi aproape jumătate din piaţa autohtonă, iar una dintre cheile acestei creşteri a fost numărul mare de modele Galaxy cu preţ scăzut. Neuitând de acest aspect, compania a anunţat astăzi lansarea a nu mai puţin de patru modele noi din gama inferioară:  Galaxy Core II, Galaxy Ace 4, Galaxy Young 2 şi Galaxy Star 2.

Galaxy Core II oferă un ecran cu o diagonală de 4,5” şi rezoluţie de 800 x 480 pixeli. Platforma hardware este motorizată de un procesor quad-core necunoscut cu o frecvenţă de 1,2 GHz, aceasta oferind însă 768 MB de memorie RAM şi 4 GB de memorie internă extensibilă. Acest aspect reprezintă un pas înapoi de la specificaţiile modelului Galaxy Core original, care a oferit 1 Gb RAM şi 8 GB de stocare. Terminalul oferă camere foto de 5 şi 0,3 MP, model 3G Dual SIM, Wi-Fi 802.11 b/g/n şi o baterie cu o capacitate de 2000 mAh.

Galaxy Ace 4 va fi disponibil în două variante: 3G şi LTE. Ambele modele vor oferi un ecran de 4” cu rezoluţie WVGA, 4 GB de memorie internă extensibilă, camere foto cu senzori de 5 şi 0,3 MP, Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS şi Wi-Fi Direct. În timp ce modelul 3G va folosi un procesor dual-core cu o frecvenţă de 1 GHz, 512 MB de memorie RAM şi o baterie cu o capacitate de 1500 mAh, modelul LTE va oferi un procesor dual-core cu o frecvenţă de 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM şi o baterie de 1800 mAh.

Ultimele două modele, adică Galaxy Young 2 şi Galaxy Star 2, sunt foarte asemănătoare din punct de vedere al designului şi specificaţiilor, singura diferenţă vizibilă fiind rezoluţia unicei camere foto: 3 MP, respectiv 2 MP. Ambele telefoane oferă ecran de 3,5” cu rezoluţie HVGA, un procesor cu un singur nucleu şi o frecventă de 1 GHz, 512 MB de memorie RAM, 4 GB de memorie internă extensibilă şi o baterie cu o capacitate de 1300 mAh.

Toate cele patru noi modele noi din gama Galaxy vor folosi versiunea 4.4 a sistemului de operare Android, la care se adaugă interfaţa proprietară simplificată TouchWiz Essence. Preţurile şi disponibilitatea locală sunt în acest moment necunoscute

Urmărește Go4IT.ro pe Google News