Samsung a anunţat telefonul pliabil echipat cu display Infinity-Flex

07.11.2018
Samsung a anunţat telefonul pliabil echipat cu display Infinity-Flex

Acesta este primul smartphone cu ecran pliabil de la Samsung, echipat cu ecranul revoluţionar Infinity-Flex.

Compania s-a ferit să arate design-ul complet al telefonului în prezentarea sa din cadrul Samsung Developer Conference din San Francisco, însă a arătat mai mult decât ne aşteptam. Marginile telefonului au fost mascate cu o carcasă groasă şi pătrăţoasă.

Telefonul Samsung va fi echipat cu două ecrane, unul pe exterior şi unul pliabil la interior, care va facilita utilizarea dispozitivului în mod tabletă. Compania a confirmat că este gata de a realiza dispozitivul la scară largă, display-urile fiind aproape gata de producţie în masă. 

Galerie foto

Dispozitivul beneficiază de un ecran de 7,3″ la interior, care funcţionează asemeni unei mod tablete. Poţi rula până la trei aplicaţii în acelaşi timp, într-un mod numit Multi Active Window pe suprafaţa ecranului mare, într-un mod nu foarte diferit faţă de ceea ce face Apple pe iPad-uri. Aplicaţiile pornite pe ecranul exterior de „telefon” vor continua automat pe cel mare de la interior.

Dezvoltatorii de aplicaţii vor primi un emulator pentru acest dispozitiv, care va garanta funcţionarea software-ului la lansarea dispozitivului.

Un reprezentant Google a urcat pe scena Samsung pentru a confirma faptul că sistemul de operare Android va oferi suport oficial pentru continuitate aplicaţiilor între modul telefon şi cel tabletă pentru dispozitive cu ecran pliabil.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult