Samsung a dat drumul la actualizarea Android 7.0 Nougat pentru seria Galaxy S7

12.01.2017
Samsung a dat drumul la actualizarea Android 7.0 Nougat pentru seria Galaxy S7

Samsung nu este premiantă când vine vorba de actualizarea rapidă a terminalelor din portofoliu la ultimele versiuni de Android, dar în cazul Nougat compania s-a mişcat destul de repede. Mai mulţi utilizatori au scris în ultimele ore pe forumuri că au primit pe smartphone-urile lor Galaxy S7 şi Galaxy S7 edge versiunea publică a Android 7.0.

Printre cei care au primit Nougat se numără şi utilizatori care folosesc versiunile pentru Europa ale terminalelor. Trebuie precizat că este vorba de Android 7.0, nu de versiunea îmbunătăţită 7.1 Nougat.

Actualizarea are în jur de 215 MB şi include şi un patch de securitate pentru luna ianuarie.

Cei care au primit deja actualizarea erau înrolaţi în programul Beta pentru Nougat, care a început în luna noiembrie a anului trecut.

Recent, reprezentanţi ai Samsung au transmis că versiunea finală a Nougat pentru seria S7 va fi disponibilă pe 17 ianuarie. Astfel, utilizatorii care nu sunt înrolaţi în programul Beta ar trebui să verifice după această dată dacă au actualizări disponibile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult