Samsung a ironizat, la lansarea Note7, una dintre principalele schimbări pe care la va face Apple la iPhone [VIDEO]

03.08.2016
Potrivit zvonurilor, Apple va renunţa la jack-ul audio universal de 3,5 mm pe viitorul său model de smartphone, iPhone 7. Aceasta s-a dovedit a fi o decizie controversată, deoarece mulţi utilizatori îşi doresc ca această componentă să fie păstrată pentru a putea folosi telefonul cu echipamente audio mai vechi.
 
Samsung nu a ratat oportunitatea, la lansarea Galaxy Note7, să ironizeze această schimbare pe care o pregăteşte Apple. Noul phablet Samsung dispune de jack audio de 3,5 mm, iar atunci când a anunţat acest lucru, Justin Denison, vicepreşedinte al companiei responsabil cu strategia de produse, a glumit: „Ştiţi cu ce mai vine [Note7]? Un jack audio… doar spuneam”. 
 
 
Mai mult de 300.000 de oameni au semnat o petiţie online în care îi cer Apple să nu renunţe la jack-ul audio. Însă iniţiativa lor va fi, probabil, ignorată, deoarece Apple este genul de companie căreia îi place să creeze pieţe noi, nu să se alinieze cererii. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult