Samsung a lansat Galaxy Win Pro, un telefon Android mid-range cu ecran de 4,5″ şi Dual SIM

Samsung a lansat Galaxy Win Pro, un telefon Android mid-range cu ecran de 4,5

În primăvara acestui an, Samsung a lansat telefonul Galaxy Win, un model aflat undeva în partea de jos a gamei mid-range care a oferit un ecran de mari dimensiuni, o configuraţie hardware modestă şi, opţional, suport Dual SIM. Compania a actualizat acest model, noul Galaxy Win Pro aducând însă doar uşoare îmbunătăţiri de natură hardware.

Cea mai vizibilă schimbare este trecerea de la vechiul ecran de 4,7” cu rezoluţie WVGA la un model ceva mai mic de numai 4,5”, dar care oferă o rezoluţie superioară qHD. La fel ca modelul anterior, telefonul va oferi o cameră foto cu senzor de 5 MP, un procesor quad-core care funcţionează la o frecvenţă de 1,2 GHz şi, opţional, două sloturi pentru cartelele SIM.

În afară ecranului, a doua modificare este ridicarea uşoară a capacităţii bateriei la 2100 mAh. Samsung nu a dezvăluit însă cantitatea de memorie RAM sau cea a memoriei interne, putând specula că acestea au rămas identice: 1 Gb, respectiv 8 sau 16 GB. 

Telefonul a apărut momentan doar pe site-ul chinez al companiei Samsung, însă ţinând cont că şi modelul precedent Galaxy Win a ajuns în România, putem presupune că producătorul îl va aduce şi pe meleagurile noastre. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News