Samsung a lansat o versiune „Batman” de Galaxy S7 edge, numită Injustice Edition

27.05.2016
Samsung a anunţat oficial o nouă ediţie de Galaxy S7 edge, numită Injustice Edition. Terminalul are caracteristici tehnice identice cu modelul standard, dar se diferenţează prin inserturi aurii şi logo-ul Batman de pe partea din spate. 
 
„Suntem încântaţi de parteneriatul cu Warner Bros. Interactive Entertainment şi oferim o ediţie specială de Galaxy S7 edge pentru fanii Injustice: Gods Among Us”, potrivit unui comunicat al Samsung. 
 
Citeşte şi: Oppo prezintă un nou smartphone „clamshell” cu display care se pliază
 
În pachetul cu care este livrat smartphone-ul sunt incluse un headset Gear VR, credite pentru jocul Injustice şi vouchere pentru conţinut disponibil pentru Oculus VR. Însă, conţinutul pachetului poate diferi în funcţie de ţară şi operatorii telecom prin care este distribuit smartphone-ul. 
 
 
Galaxy S7 edge Injustice Edition va fi disponibil începând cu 13 iunie, dar doar în anumite regiuni, printre care se află China, Singapore, Coreea de Sud, America Latină şi Rusia. Preţul nu a fost anunţat. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult