Samsung a lansat varianta internaţională a smartphone-ului Galaxy A9 Pro

30.06.2016
Samsung a lansat varianta internaţională a smartphone-ului Galaxy A9 Pro

Oferit mai întâi publicului din China, smartphone-ul Galaxy A9 Pro (SM-A9100) este disponibil acum şi cumpărătorilor din afara pieţelor asiatice la un preţ destul de piperat.

Având în plus suport dual-SIM şi certificare WiFi Alliance (WFA) atestând conformitatea cu reglementările internaţionale în domeniul comunicaţiilor wireless, Galaxy A9 Pro poate fi comandat deja în Malaiezia pentru echivalentul a 500 dolari, preţul pentru Europa fiind probabil mare decât atât.

Samsung Galaxy A9 Pro

Încadrat la categoria phablet, Galaxy A9 Pro pune la dispoziţie un ecran de AMOLED de 6”, limitat însă la rezoluţie Full HD. Telefonul motorizat de un chipset Qualcomm din seria Snapdragon 652  dispune de 4GB memorie RAM, 32GB memorie internă şi este susţinut cu un acumulator de 5000 mAh.

La vel ca şi versiunea pentru piaţa chineză, Samsung oferă ediţia internaţională Galaxy A9 Pro împreună cu versiunea Android 6.0.1.

Cât de mare este Samsung? Mai mare decât ţi-ai putea imagina [INFOGRAFIC]
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video