Samsung Adidas F110 miCoach – antrenorul tău de fitness

Samsung Adidas F110 miCoach – antrenorul tău de fitness

Se pare că Samsung adoră să-şi întindă tentaculele peste tot şi să ţină capul de afiş în domeniul electronicelor. După ce ieri am aflat de o colaborare cu Electronic Arts pentru realizarea unor plasme 3D, astăzi gigantul coreean a încheiat un parteneriat cu Adidas şi a prezentat un telefon dedicat sportivilor – Samsung F110 miCoach.

Telefonul poartă mândru la vedere ambele branduri (Samsung şi Adidas), pe partea frontală a carcasei. Funcţiile îl clasează în zona de mijloc (mainstream), dar cine aspiră la un astfel de terminal cu siguranţă nu e un individ la patru ace, cu burtă şi chelie (opţional), a cărui faţă exprimă evident termenul “business”.

Samsung Adidas F110 miCoach Samsung Adidas F110 miCoach

Mulţumită accelerometrului şi senzorului Adidas “Stride” (ce se fixează pe încăţăminte pentru a măsura cadenţa şi paşii), Samsung F110 miCoach (antrenorul tău de fitness) îţi va indica viteza de alergare, distanţa, timpul parcurs şi va calcula numărul de calorii consumate. De asemenea, Adidas a inclus în pachet şi o bandă pentru monitorizarea ritmului cardiac, ce se poziţionează împrejurul pieptului.

Samsung Adidas F110 miCoachInformaţiile memorate în telefon se pot sincroniza online pe site-ul dedicat miCoach.com. Tot de acolo se creează programele de antrenament, în cazul în care eşti hotărât să pui osul la treabă şi să ajungi la o formă fizică de invidiat.

Detaliile tehnice se găsesc pe pagina de specificaţii a lui Samsung F110 miCoach. El va fi disponibil în nu mai puţin şapte culori şi se va găsi în magazinele din Europa chiar din această lună. Preţul nu a fost făcut încă public. Mai ştim doar că telefonul va fi oferit în versiunea Standard (cu toate accesoriile incluse) şi Essential (doar telefonul şi banda pentru fixarea lui pe braţ).

Dacă nu te încântă ideea de a deţine un telefon sport, poate unul din ceasurile Canyon special concepute pentru mişcare te vor convinge.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News