Samsung anunţă “ceva nou” pentru luna ianuarie. Galaxy S4?

10.12.2012
Samsung anunţă “ceva nou” pentru luna ianuarie. Galaxy S4?

Nu au trecut decât 7 luni de la lansarea faimosului Galaxy S3, apreciat pentru construcţia extrem de suplă, performanţe şi ecranul de foarte bună calitate, că Samsung revine în atenţia publicului anunţând un produs de senzaţie, “pe care întreaga lume îl aşteaptă”.

Şi cum în ultima vreme zvonurile despre un posibil succesor pentru Galaxy S3 sunt la mare modă, numele Samsung Galaxy S4 vine rapid în minte pentru oricine priveşte filmuleţul dat publicităţii de către Samsung.

Samsung Galaxy S4, sau altă creaţie a producătorului sud-coreean, va ieşi la lumină imediat după sărbătorile de iarnă, aşa că cei atraşi de ideea unui smartphone cu ecran care nu se sparge, eventual mai sexy decât un iPhone 5 cu ecran wide de 5 inch, ar putea să-şi amâne cumpărăturile pentru prima parte a anului viitor. Potrivit teaser-ului oferit de Samsung, evenimentul de lansare va avea loc în perioada 8 – 11 ianuarie, la expoziţia Consumer Electronics Show (CES 2013).

Informaţiile sunt confirmate şi de o ştire mai veche, publicată în ziarul The Korea Times, numai că atunci se vorbea despre prezentarea lui Samsung Galaxy S4 la Mobile World Congress, expoziţie programată pentru luna februarie la Barcelona. Decizia de a evita aglomeraţia de la MWC, dezvăluind un produs de top într-un moment care să permită acapararea atenţiei întregii prese este o strategie bună pentru Samsung, iar alegerea de a sincroniza evenimentul de lansare cu o expoziţie desfăşurată pe teritoriul Statelor Unite (oraşul Las Vegas) poate avea un impact mai mare asupra imensei pieţe de desfacere din America de Nord.

Televizoare OLED, în loc de Galaxy S4?

Totuşi, nu trebuie să uităm că la CES sunt prezentate de obicei produse de altă natură, cum sunt televizoarele, iar Samsung este unul dintre liderii acestui segment de piaţă. Prin urmare este posibil ca teaser-ul să fie pentru un produs de atârnat pe perete şi nu un gadget de ţinut în buzunar. Privind lucrurile din perspectiva unui proaspăt deţinător de telefon Galaxy S3, o lansare atât de timpurie pentru Samsung Galaxy S4 nu este neapărat un lucru bun, dacă transformă produsul abea cumpărat într-un accesoriu învechit şi cu preţul depreciat aproape peste noapte.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult