Samsung anunţă Galaxy A7 (2018), primul său telefon cu trei camere foto

20.09.2018
Samsung anunţă Galaxy A7 (2018), primul său telefon cu trei camere foto

Se pare că Samsung nu a mai avut răbdare până la evenimentul „4x fun” programat pentru luna viitoare şi a prezentat deja primul său telefon mid-range cu multe camere. Vorbim despre modelul Galaxy A7 (2018), model despre care am vorbit şi ieri într-o serie de leak-uri foarte exacte, care prezintă primul sistem „triple camera” de pe un dispozitiv Samsung. Acesta include hardware mid-range „de top” şi pare să aducă o nouă filozofie de design în familia de dispozitive Galaxy.

Galaxy A7 (2018) păstrează partea din faţă a generaţiei precedente Galaxy A în mare parte neschimbată, cu un display de 6” „Infinity” la rezoluţie Full HD+ (2.220 x 1.080 pixeli), şi o cameră frontală de 24 megapixeli f/2.0. Pe partea din spate însă, totul este complet diferit. Senzorul de amprentă a dispărut, iar sistemul de camere este mutat în partea stângă şi încadrat într-un dreptunghi rotunjit la colţuri.

Sistemul triple camera pare să fie componenta principală a acestui model, însă modul în care Samsung a ales să o realizeze este cel puţin ciudat. Avem sus de tot un senzor pentru percepţia adâncimii de 5 megapixeli f/2.2, dedicat modului portret, pentru realizarea efectului de blur din spatele subiectului, un senzor principal de 24 megapixeli f/1.7, cu obiectiv pentru fotografii obişnuite (wide) şi un senzor de 8 megapixeli f/2.4, cu obiectiv ultra-wide de 120 de grade. Practic, avem de a face cu un sistem similar celui de pe telefoane precum LG G7 sau ZenFone 5, cu menţiunea că senzorul de adâncime va garanta portrete mai bune.

Galerie foto

Configuraţia hardware include un procesor octa-core la 2,2 GHz, probabil un model Exynos mid-range, configuraţii cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare sau 6 GB RAM şi 128 GB stocare, cât şi un acumulator de 3.300 mAh şi un slot pentru carduri microSD. Senzorul de amprentă a fost mutat pe lateral, unde există un loc dedicat, separat de butonul power.

Galaxy A7 (2018) va fi lansat în Europa şi Asia în curând, însă nu avem un preţ oficial sau o dată exactă/. Având în vedere anunţul încă de pe acum al acestui model, este destul de clar că modelul cu 4 camere foto, presupusul Galaxy A9 Star Pro, va fi cel care va debuta luna viitoare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult