Samsung ar putea dezactiva de la distanţă unităţile Galaxy Note7 care nu sunt înlocuite de proprietari

12.09.2016
Samsung ar putea dezactiva de la distanţă unităţile Galaxy Note7 care nu sunt înlocuite de proprietari
Samsung a făcut apel zilele trecute la utilizatorii de Galaxy Note7, într-un articol publicat pe blogul său oficial, să meargă să schimbe smartphone-urile cu unele noi sau cu Galaxy S7 sau Galaxy S7 edge. Potrivit unei informaţii, compania ia în calcul dezactivarea de la distanţă a unităţilor Note7 care includ baterii cu probleme şi care nu sunt schimbate de către utilizatori până la data de 30 septembrie, anul curent. 

Această informaţie a apărut după ce mai multe companii aeriene din întreaga lume le-au interzis pasagerilor să folosească la bord telefoane Galaxy Note7, iar un automobil a ars după ce un smartphone din această serie a luat foc în timp ce era încărcat la bord. 

 
Informaţia privind dezactivarea unităţilor Galaxy Note7 care nu vor fi schimbate vine de la un posesor al telefonului care a scris pe Reddit că un reprezentant al companiei i-a spus acest lucru într-o discuţie telefonică. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult