Samsung ar putea relansa Galaxy S21 FE, exclusiv în versiune Snapdragon

02.07.2023
Samsung ar putea relansa Galaxy S21 FE, exclusiv în versiune Snapdragon

Lansat în luna ianuarie 2022, Galaxy S21 FE a ajuns pe piața europeană cu chipsetul Exynos 2100, neajunsurile acestuia în fața alternativei Snapdragon 888 ținând departe o parte dintre potențialii cumpărători.

Posibil, motivată de un exces de componente rămase pe inventar, relansarea Galaxy S21 FE ar putea oferi o nouă șansă fanilor Samsung care au așteptat în zadar pentru prețuri mai mici. Vizând piața din India, zvonul menționează și un preț de 40.000 rupii (aprox. 487 dolari), ce va vedea cu siguranță reduceri suplimentare în cadrul campaniilor publicitare.

Din păcate, nu este clar dacă relansarea S21 FE este planificată doar pentru India sau va include și alte regiuni din categoria țărilor cu economie emergentă, unde modelul FE ar avea succes. Cert este că Galaxy S21 FE a ajuns pe piața europeană doar în echipare Exynos 2100, o eventuală relansare în configurație SD 888 având șanse să trezească interesul consumatorilor aflați în căutarea unui nou smartphone.

Încadrat la gama mid-range, Galaxy S21 FE (Fan Edition), vine cu ecran Super AMOLED de 6.4 inch, cu rezoluție FHD+ și rată de refresh la 120Hz. Telefonul oferă camere wide și ultra-wide de 12MP, cameră telephoto de 8MP și cameră selfie de 8MP. În funcție de buget, cumpărătorii pot alege între configurații cu 8GB/256GB și 6GB/128GB memorie, ambele oferind acumulator de 4500mAh în încărcare wireless și încărcare rapidă de 25W prin USB-C.

În special interesant pentru un S21 FE relansat ar putea fi accesul la actualizări de Android, extins cu încă o generație peste modelul lansat anul trecut cu Android 12.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult