Samsung confirmă data la care primii cumpărători de telefoane Galaxy S20 vor intra în posesia acestora

31.01.2020
Samsung confirmă data la care primii cumpărători de telefoane Galaxy S20 vor intra în posesia acestora

Deşi indirect, Samsung confirmă chiar pe site-ul oficial data de lansare şi termenul de livrare pentru primele comenzi Galaxy S20.

Samsung va anunţa noua familie Galaxy S20, împreună cu modelul pliabil Galaxy Z Flip, în cadrul unui eveniment pregătit pentru data de 11 februarie. În pregătire pentru lansarea oficială, Samsung pune deja la dispoziţia fanilor o pagină unde cei interesaţi de achiziţionarea unuia dintre noile modele smartphone se pot înregistra folosind adresa de email. Referit în pagina de înregistrare folosind denumirea  „the next Galaxy”, produsul ar urma să fie livrat până la data de 6 martie, în limita stocului disponibil.

Important de ştiut, procesul de înregistrare nu echivalează cu o precomandă, Samsung urmând să trimită la adresa de email specificată un mesaj de alertare privind începerea campaniei de precomandă, permiţând celor mai entuziaşti să-şi comande telefonul dorit înainte ca stocurile iniţiale de telefoane Galaxy S20, S20+ şi S20 Ultra pregătite pentru lansare să fie epuizate.

La rezervarea unul telefon Galaxy S20 pe site-ul Samsung doritorii se aleg cu o reducere instant de 35 dolari, aplicabilă la achiziţionarea de dispozitive şi accesorii eligibile.

Este posibil ca termenul de livrare menţionat în pagina de înregistrare să nu se aplice şi pentru modelul Galaxy Z Flip, surse apropiate Samsung indicând că acesta va fi livrat în scurt timp după evenimentul de lansare pregătit pentru prima jumătate a lunii februarie, înaintea seriei S20.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult