Samsung D880 DuoS, un telefon dual sim pentru Europa

04.10.2007
Samsung D880 DuoS, un telefon dual sim pentru Europa

Telefoane care funcţionează cu două cartele SIM nu reprezintă o noutate. Problema este că ele sunt prezente mai mult în Asia şi sunt fabricate de producători necunoscuţi. Pentru a ajunge să fie folosite de marea masă a posesorilor de telefoane mobile, tehnologia dual sim are nevoie de sprijinul unui producător important care să facă primul pas. Se pare că acest producător este Samsung cu al său D880 DuoS, telefon care va fi comercializat şi în Europa.

……………………………………………………………….

Alte materiale legate de Samsung D880 DuoS:

……………………………………………………………….

Samsung D880 DuoS poate utiliza două cartele SIM de la doi furnizori diferiţi sau poate folosi două numere de la acelaşi furnizor. Cartele funcţioneză simultan pentru toate tipurile de comunicaţii (voce şi date). Nici setările nu vor fi o problemă. Când este selectată cealaltă cartelă, telefonul va aplica automat profilurile şi setările conţinute de aceea.

În rest, caracteristicile lui Samsung D880 DuoS nu rup gura târgului. Ba chiar dezmăgesc prin lipsa suportului 3G. Are un ecran de 2.3 inch QVGA, cameră foto de 3.2 MP cu autofocus, radio şi bluetooth 2.0. 104 x 51 x 18.9 mm sunt dimensiunile lui Samsung D880 DuoS, telefon care va marca pionieratul tehnologiei dual sim pe segmentul mainstrem european.

Samsung D880 DuoS

Samsung D880 DuoS

Urmărește Go4IT.ro pe Google News