Samsung dezvăluie când va fi disponibilă actualizarea la Android 7.0 pentru telefoanele Galaxy Note 7

12.08.2016
Samsung dezvăluie când va fi disponibilă actualizarea la Android 7.0 pentru telefoanele Galaxy Note 7

Chiar dacă a fost lansat cu versiunea Android 6.0.1 Marshmallow, Galaxy Note 7 se va număra printre primele modele smartphone care primesc actualizare la Android Nougat, disponibilă la puţin timp după anunţul oficial de lansare pregătit de Google.

Potrivit declaraţiilor făcute chiar de preşedintele diviziei Samsung Mobile, Koh Dong-jin, proaspeţii posesori de telefoane Galaxy Note 7 vor putea face saltul la versiunea Android 7.0 peste aproximativ „dopă-trei luni”, în perioada lunilor octombrie-noiembrie.

Este foarte important pentru noi să oferim informaţii actualizate cu noul OS, însă şi mai crucial este să oferim utilizatorilor o platformă stabilă şi fără cârpeli”, adaugă Koh Dong-jin. „De aceea plănuim să facem suficiente teste la stadiul Beta înainte de a oferi actualizări de OS”.

Desigur, termenul de lansare se aplică doar ediţiilor Galaxy Note 7 în pachet retail, care beneficiază de versiuni firmware livrate direct de Samsung, nu şi ediţiile personalizate cu versiuni de OS adaptate la operatorii de telefonie mobilă.

Între timp, rivalul LG a confirmat deja că următorul vârf de gamă al companiei – LG V20 – va fi lansat direct cu versiunea Android 7.0.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult