Samsung dezvăluie discret noi detalii ale designului viitorului vârf de gamă Galaxy S6

23.02.2015
Samsung dezvăluie discret noi detalii ale designului viitorului vârf de gamă Galaxy S6

Samsung a publicat câteva secvenţe video promoţionale menite să menţină trează atenţia celor interesaţi de viitorul său vârf de gamă Galaxy S6, însă nu a oferit decât indicii vagi şi s-a ferit să strice surpriza pe care o va dezvălui pe 1 martie. Cele două noi secvenţe video lansate de curând nu sunt nici ele mai edificatoare, însă două cele două imagini apărute concomitent ne spun mult mai multe.

Prima imagine are un caracter semi-oficial deoarece nu a fost publicată de către Samsung, însă a apărut pe site-ul nord-american al operatorului T-Mobile. Această imagine înfăţişează versiunea Edge a viitorului vârf de gamă Samsung şi ne arată clar carcasa metalică anodizată şi ecranul curbat.

Cea de-a doua imagine a fost publicată pe contul Instagram oficial al companiei Samsung şi este destul de neinteligibilă la o primă vedere. Dacă o rotim şi o suprapunem însă peste imaginea de mai sus, aceasta pare a înfăţişa profilul lateral al noului ecran curbat. În cazul în care avem dreptate, ambele imagini pun accentul pe ecranul curbat al versiunii cunoscute până acum după sufixul Edge, iar acest lucru pare să susţină zvonul care afirma că, în final, Galaxy S6 ar putea fi disponibil într-o singură versiune şi că aceasta va folosi un ecran curbat pe ambele laturi.

Samsung Galaxy S6 va fi dezvăluit oficial la sfârşitul acestei săptămâni, pe data de 1 martie. Conform zvonurilor apărute până acum, acesta va folosi un procesor Exynos 7 Octa pe 64 de biţi (Exynos 7420), un ecran AMOLED de 5” cu rezoluţie QHD, cameră foto cu senzor de 20 MP, stabilizare optică şi focalizare cu detecţie de fază şi 3 sau 4 GB de memorie RAM.

Cât de adevărate sunt aceste specificaţii şi ce se ascunde de fapt în spatele imaginilor publicate de către Samsung, rămâne să aflăm duminică.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News