Samsung dezvăluie Galaxy J7 Duo, un nou smartphone pentru cumpărătorii cu buget limitat

Samsung dezvăluie Galaxy J7 Duo, un nou smartphone pentru cumpărătorii cu buget limitat

Apărut la 3 ani după primul model din serie, Galaxy J7 Duo preia câteva din trăsăturile vârfului de gamă S9, cum ar fi decupajul pentru camera foto şi integrarea cu serviciul Bixby.

Modern doar pe jumătate, Galaxy J7 Duo păstrează tastele capacitive şi senzorul biometric de sub ecran, oferind o experienţă familiară celor obişnuiţi deja cu modelul anterior. Cu diagonală 5.5” şi rezoluţie HD, ecranul de tip Super AMOLED promite însă o calitate superioară a imaginii.

Printre elementele de atracţie se numără un sistem dual-camera (13MP + 5MP) la partea din spate şi o selfie camera însoţită de blitz LED, deasupra ecranului. Optimizată pentru poze de tip portret şi folosirea în condiţii de lumină slabă, camera frontală de 8MP foloseşte lentile cu deschidere f/1.9.

Motorizat de un chipset octa-core din seria Exynos 7, Galaxy J7 Duo dispune de 4GB memorie RAM şi vine echipat cu 32GB spaţiu de stocare, expandabil dacă înlocuim a doua cartelă SIM cu un card microSD. Lista dotărilor este completată cu un acumulator de 3000 mAh şi radio FM.

Samsung livrează Galaxy J7 Duo împreună cu versiunea Android 8.0, pentru început doar în India, unde poate fi comandat pentru echivalentul a 210 euro. Din păcate, momentan nu sunt disponibile informaţii privind lansarea acestui model şi în pieţele europene.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video