Samsung dezvăluie noul ringtone pregătit pentru Galaxy S9

19.02.2018
Samsung dezvăluie noul ringtone pregătit pentru Galaxy S9

Aşteptat pentru lansare oficială spre finalul acestei săptămâni, Galaxy S9 vine împreună cu un nou ringtone oficial, pe care Samsung a ales să îl dezvăluie cu 6 zile mai devreme.

Înlocuind tonul “Over the Horizon” setat ca ringtone implicit pentru telefoanele Samsung Galaxy încă din anul 2011, melodia creată de compozitorul islandez Petur Jonsson este interpretată în la pian şi completată cu tonuri de muzică jazz.

Mai mult decât un ton de apel, Over the Horizon este o melodie relaxantă ilustrată cu secvenţe filmate în cele mai spectaculoase locaţii din Islanda, cu ajutorul dronelor.

Potrivit companiei, noul sunet de brand reflectă transformările estetice prin care a trecut gama de telefoane Samsung Galaxy.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult