Samsung Galaxy Alpha ar putea fi anunţat săptămâna viitoare

Samsung Galaxy Alpha ar putea fi anunţat săptămâna viitoare

Cele mai noi informaţii despre Samsung Galaxy Alpha anticipează anunţul iminent al telefonului. Există acum o dată neoficială la care se presupune că Samsung va dezvălui noul „iPhone 6 killer”, stabilită pentru 4 august, în contradicţie cu data de 13 august, sugerată anterior.

Samsung Galaxy Alpha

Motivul din spatele acestei date pare să fie dezvăluirea lui Galaxy Note 4, aşteptată în luna septembrie. Pentru a nu pierde atenţia presei şi a fanilor, zvonurile spun că Samsung a decis să anunţe Galaxy Alpha cu o lună înainte, pentru a putea răspândi vestea despre acest telefon mai uşor. Imediat ce noul model Note va fi anunţat oficial, toată atenţia va fi concentrată asupra lui, iar Alpha ar risca să se piardă în avalanşa de informaţii în cazul în care ar fi prezentate în acelaşi timp.

Printre puţinele detalii noi despre Samsung Galaxy Alpha se află şi faptul că este foarte posibil ca acesta să fie primul telefon al companiei coreene care va fi livrat cu un procesor Exynoss cu suport pentru LTE. În trecut, telefoanele bazate pe familia de procesoare Samsung veneau doar cu 3G, iar variantele LTE foloseau SoC-uri Snapdragon.

Acest detaliu se alătură informaţiilor care dezvăluie faptul că telefonul va fi construit pe un schelet metalic, că va include 32 GB de memorie internă fără posibilitatea de a adăuga carduri micro SD şi că va folosi standardul nano SIM pentru conectarea la reţelele de telecomunicaţii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult