Samsung Galaxy C10 – imagini de prezentare oficiale

12.06.2017
Samsung Galaxy C10 - imagini de prezentare oficiale

Descris până acum doar din zvonuri, Samsung Galaxy C10 poate fi admirat în primele imagini de prezentare oficiale, confirmând o parte dintre specificaţiile esenţiale.

Samsung Galaxy C10

Astfel, Galaxy C10 este un smartphone echipat cu sistem dual-camera şi buton dedicat pentru serviciul Bixby de asistenţă prin comandă vocală. Uşor proeminentă pe spatele carcasei nedemontabile, camera foto organizată pe verticală este asistată cu un blitz dual-LED

Carcasa cu design unibody este confecţionată din metal, întrerupt de cele două antene radio deghizate în benzi orizontale cu rol decorativ. Sub ecranul FHD poate fi întrezărit senzorul de amprente, lipsit de alte inscripţii.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Galaxy C10 este motorizat de chipsetul Snapdragon 660, susţinut cu un acumulator de 4000 mAh.

Aşteptat să fie lansat oficial în curând, Samsung Galaxy C10 ar urma să fie găsit în oferta magazinelor asiatice la preţul de 515 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult