Samsung Galaxy C10 – preţ şi specificaţii

09.06.2017
Samsung Galaxy C10 - preţ şi specificaţii

Aşteptat să fie cel de-al doilea dispozitiv mobil care beneficiază de integrare cu asistentul digital Bixby, Galaxy C10 este un smartphone din gama mid-range a producătorului Samsung, echipat cu sistem dual-camera şi un ecran spaţios.

Noul C10 beneficiază de o carcasă cu design unibody confecţionată din metal, adăpostind o configuraţie bazată pe chipsetul Snapdragon 660 şi nu mai puţin de 6GB memorie RAM. Potrivit ultimelor zvonuri, stocurile limitate de chipseturi Qualcomm ar putea determina însă folosirea unui chipset Samsung din gama Exynos 7872, cu CPU hexa-core în loc de octa-core.

Camera foto ar putea folosi lentile wide-angle +  telephoto, permiţând apropierea şi depărtarea imaginii pentru lărgirea câmpului de observaţie, respectiv obţinerea de portrete cu efecte bokeh.

Ecranul de 6” foloseşte rezoluţie Full HD, compensând densitatea de afişare mai puţin impresionantă cu o bună calitate a imaginii. Echipat cu acumulator de 4000 mAh nedetaşabil, Samsung Galaxy C10 v putea fi achiziţionat în variante cu 128 GB sau 64 GB memorie internă, la preţuri începând cu 515 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult