Samsung Galaxy M2 listat pe GeekBench. Vine cu chip-ul Exynos 7885

Samsung Galaxy M2 listat pe GeekBench. Vine cu chip-ul Exynos 7885

Încadrat la gama entry-level, Samsung Galaxy M2 vine cu cel mai puternic chipset întâlnit până acum la un telefon M-series. Informaţiile sunt extrase din arhiva GeekBench, celebrul benchmark pentru smartphone-uri, care se pare că a fost rulat pe telefonul încă nelansat oficial.

Hardware-ul intern folosit de Samsung Galaxy M2 pare să fie în ton cu ediţia 2018 a seriei de telefoane Galaxy A. Din păcate, imaginile cu designul exterior al noului smartphone se lasă aşteptate.

Potrivit datelor obţinute la rularea benchmark-ului, Galaxy M2 vine echipat cu 3GB memorie RAM şi, probabil, este complementat cu 32GB memorie internă. Este posibil ca Samsung să ofere şi o variantă cu 4GB RAM/64GB stocare internă, însă aceasta nu este confirmată deocamdată.

Cât despre performanţele obţinute cu chipsetul Exynos 7885, acestea sunt puţin mai mari decât am aştepta să întâlnim la un smartphone M-series, promiţând o experienţă confortabilă cu versiunea Android 8.1 livrată de Samsung.

Chipset octa-core, Exynos 7885 este realizat folosind procesul de fabricaţie pe 14 nm şi foloseşte o combinaţie de nuclee ARM Cortex-A53 şi Cortex-A73, cele din urmă atingând frecvenţa de 2.2GHz. Nucleul grafic Mali-G71 nu promite foarte mult, însă ar trebui să fie suficient pentru jocuri de Android mai puţin pretenţioase.

Este de aşteptat ca Samsung Galaxy M2 să vină echipat cu ecran Infinity Display şi sistem dual camera la partea din spate. Probabil, lansarea va avea loc spre finalul acestui an, dar nu mai târziu de începutul anului viitor.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult