Samsung Galaxy Note10+ filmat în metrou în mâinile unui utilizator [VIDEO]

05.08.2019
Samsung Galaxy Note10+ filmat în metrou în mâinile unui utilizator [VIDEO]

Samsung Galaxy Note10 a fost depistat din nou în „libertate”, de data aceasta într-un clip video realizat într-un metrou, cel mai probabil în China. Acesta pare să fie un prototip al modelului Galaxy Note10+, realizat pentru a testa hardware-ul în condiţii de utilizare normală, folosind reţeaua telecom la care au acces toţi utilizatorii. De asemenea, design-ul pare să fie diferit faţă de varianta finală, acesta fiind foarte „pătrăţos” în clipul video care a ajuns pe internet.

Clipul a fost publicat original pe un cont forum Baidu, echivalentul Google Forums, unde utilizatorul Sunny_Lin a depistat telefonul în mâinile cuiva care testa Galaxy Note10. Având în vedere faptul că pe laterale apare o adresă de e-mail a unei persoane care lucrează cel mai probabil pentru Samsung, este destul de clar că vorbim despre un telefon de test.

Testul pare să constea în redarea unui clip video şi partajarea lui online pe un cont de social media sau salvarea lui de pe internet pe telefon.

Curios este faptul că această variantă de test de la Samsung nu are margini rotunjite deloc. În ciuda faptului că Galaxy Note10 va fi unul dintre cele mai „curbate” telefoane de pe piaţă, cu sticlă care de arcuieşte pe marginile dispozitivului şi pe faţă şi pe spate, modelul de faţă are ecran complet plat şi margini „drepte” pe laterale.

Singurul element de design care dă de gol faptul că vorbim despre un Galaxy Note10+ este decupajul central din display din partea de sus şi dimenisiunea telefonului, care este semnificativ mai mare decât a unui dispozitiv cu ecran de 6,3 sau 6,4”.

Având în vedere că mai sunt doar două zile până când Samsung va face dezvăluirea oficială a seriei Galaxy Note10, cel mai probabil, acest prototip este utilizat pentru a face ultimele teste ale telefonului înainte de lansarea oficială, care ar putea avea loc în 2-3 săptămâni în magazine.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult