Samsung Galaxy Note10: fotografii reale cu telefonul, ce procesor va folosi şi cum arată dongle-ul pentru căşti

02.08.2019
Samsung Galaxy Note10: fotografii reale cu telefonul, ce procesor va folosi şi cum arată dongle-ul pentru căşti

Ne apropiem rapid de lansarea Galaxy Note10, care va avea loc săptămâna viitoare, pe 7 august, la New York, însă noi detalii despre telefon continuă să apară. Au apărut primele fotografii în care telefonul poate fi văzut „în libertate”, în mâna unui utilizator, alături de noul smartwatch Galaxy Watch Active 2. De asemenea, au apărut primele fotografii cu adaptorul „USB-C – jack 3,5mm”, confirmând din nou lipsa unui jack pentru căşti, cât şi un detaliu important despre hardware-ul telefoanelor.

Fotografii cu Galaxy Note10+ şi Samsung Galaxy Watch Active 2 au fost publicate pe site-ul coreean „underkg”. Aici putem vedea design-ul telefonului, identic cu cel pe care l-am tot văzut în fotografiile de presă care au scăpat pe internet, cât şi design-ul noului ceas Galaxy Active 2, care pare să fie foarte similar cu modelul lansat în primăvară, alături de Galaxy S10. Telefonul este acoperit cu o husă, însă păstrează proporţiile pe care le aşteptam.

În pachetul lui Galaxy Note10 va fi integrat şi un accesoriu pe care probabil mulţi fani Samsung şi-ar fi dorit să nu îl întâlnească prea curând. Este vorba despre un „dongle” pentru jack de 3,5mm, Note10 fiind primul model al companiei care se lansează internaţional un jack intern. Acesta arată exact cum ne-am fi aşteptat, fiind similar cu cel oferit de Apple, Huawei, Google şi alte companii care au renunţat deja la jack-ul pentru căşti.

La capitolul hardware, avem noi informaţii de la Evan Blass, redactor VentureBeat. Acesta cunoscut pentru leak-urile sale în industrie, însă şi-a revizuit declaraţiile iniţiale referitoare la hardware-ul intern al modelelor Note10. În urmă cu o săptămână, acesta spunea că Note10 va fi livrat cu Snapdragon 855+ în SUA. Acum însă, Blass susţine că Samsung ar putea reveni la configuraţii cu Exynos 8250 şi în America, singura versiune cu procesor Qualcomm fiind dedicată operatorului Verizon, iar aceea va beneficia de Snapdragon 855, nu noua revizie 855+. Practic, toate telefoanele Note10 GSM din lume (Verizon este o reţea CDMA), vor beneficia de aceeaşi configuraţie, cu procesor Exynos.

Desigur, Blass a oferit în trecut şi informaţii eronate, deci declaraţiile sale nu sunt obligatoriu adevărate. Până când Samsung va confirma configuraţia finală a seriei Note10, putem marca aceste informaţii drept zvonuri.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult