Samsung Galaxy Note9 a primit actualizare la Android 9.0 şi One UI în România

11.02.2019
Samsung Galaxy Note9 a primit actualizare la Android 9.0 şi One UI în România

Utilizatorii de Samsung Galaxy Note9 din România pot face acum update la versiunea 9.0 de Android Pie prin intermediul actualizărilor OTA (over-the-air). Noua variantă a sistemului de operare vine la pachet cu foarte multe schimbări şi funcţii noi, cât şi cu o interfaţă complet nouă numită One UI, care încurajează utilizarea dispozitivului cu o singură mână. Actualizarea a fost lansată deja pe dispozitivele Galaxy S9 şi S9+ şi urmează să apară în lunile următoare şi pe Galaxy S8, S8+ şi Note8.

Actualizarea a apărut momentan pe varianta din România „deblocată”, care nu a fost cumpărată de la un operator telecom şi poate fi instalată direct de pe dispozitiv folosind funcţia de actualizare din meniul de setări. Dacă actualizarea nu apare automat sub formă de notificare, puteţi căuta manual actualizarea. Există posibilitatea ca telefonul să nu poată fi actualizat imediat, întrucât de obicei aceste pachete software sunt lansate treptat, pentru a nu aglomera serverele.

Pachetul necesită un download de aproximativ 1,6 GB, deci este recomandat să îl descărcaţi atunci când sunteţi conectaţi la o reţea Wi-Fi. Pentru cei care rulau versiunea beta a sistemului de operare este posibil ca download-ul să fie semnificativ mai mic.

În cazul în care aveţi telefoane cumpărate de la operatori, există posibilitatea ca actualizarea să mai întârzie câteva zile sau săptămâni, în funcţie de modificările pe care le aduce fiecare în parte şi de optimizările necesare bunei funcţionări.

Iată lista de modificări şi îmbunătăţiri aduse de Android 9.0 Pie şi interfaţa OneUI de la Samsung pe Galaxy Note9 şi o galerie cu imagini cu noua interfaţă One UI.

Galerie foto

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult