Samsung Galaxy S II Plus – prima poză de presă

03.02.2012
Samsung Galaxy S II Plus - prima poză de presă

După ce am primit vestea că Samsung nu este încă gata să lanseze un Galaxy S III în toată puterea cuvântului, am aflat despre existenţa unei versiuni îmbunătăţite a mult apreciatului Samsung Galaxy S II, gata de prezentare în doar câteva săptămâni.

La numai o zi după ce a ieşit la lumină, Samsung Galaxy S II Plus este deja subiect principal la bursa zvonurilor, de unde primim indicii despre performanţele noului procesor dual-core la 1.5 GHz, dar şi o poză oficială de prezentare, cu ceea ce pare a fi versiunea de culoare albă a lui Galaxy S II Plus.

După cum poate fi observat şi în imagine, Samsung Galaxy S II Plus are de oferit mai mult decât un procesor rapid, fiind livrat din fabrică împreună cu noua versiune Ice Cream Sandwich a sistemului de operare Android. Cele trei butoane de sub ecran sunt de tip capacitiv şi urmează îndeaproape stilul butoanelor virtuale utilizate de sistemul Android 4.0.

Ţinând cont de upgrade-urile hardware şi software de care se bucură, Samsung Galaxy S II Plus este aşteptat la un preţ ceva mai mare decât cel la care poate fi achiziţionat actualul Galaxy S II, însă nu mai mare decât preţul pregătit pentru modelul Galaxy S III.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News