Samsung Galaxy S II Plus – un clasic, relansat cu Jelly Bean

Samsung Galaxy S II Plus - un clasic, relansat cu Jelly Bean

Smartphone-ul Samsung Galaxy S2 a fost un terminal foarte apreciat. Nu a avut popularitatea lui Galaxy S III, însă a fost un indiciu pentru succesul pe care urma să-l aibă Samsung. Modelele Plus ale producătorului reprezintă de obicei un update minor, care revigorează vechiul model. Aşa se face că Samsung Galaxy S II Plus nu aduce mare lucru în plus, dar poate să devină atractiv dacă vine la un preţ bun. Smartphone-ul are un procesor dual core la 1,2 GHz, 1 GB RAM şi 8 GB memorie internă, expandabilă cu ajutorul unui slot microSD.

Samsung Galaxy S II Plus - acelaşi design, o culoare diferită

Samsung Galaxy S II Plus se prezintă cu acelaşi ecran Super AMOLED cu rezoluţie de 480×800 al predecesorului său. Carcasa nu diferă la nivel de design, însă are acum un plastic cu o textură similară cu cea a lui Galaxy S III. Culorile disponibile sunt albastru închis şi alb. Galaxy S II Plus va fi livrat cu Android Jelly Bean preinstalat. Din păcate, nici acest aspect n-o să-l scoată în faţa lui Galaxy S II, acesta primind la rândul său un update la ultima versiune a sistemului de operare.

Samsung Galaxy S II Plus - livrat cu Android 4.1

Dacă Samsung vrea ca Galaxy S II Plus să puncteze bine la capitolul vânzări, ar face bine să grăbească intrarea lui pe piaţă. Dacă aşteaptă până în aprilie, se vor împlini doi ani de când Galaxy S II a ajuns în magazine. Cum Galaxy S II încă se mai găseşte prin unele magazine din România, preţul lui Samsung Galaxy S II Plus ar trebui să fie similar.

Data intrării pe piaţă şi preţul nu au fost anunţate

Urmărește Go4IT.ro pe Google News